Pascal als gastspreker

Pascal Timmermans MBI

Bevlogen en creatieve inspirator zet je organisatie in beweging!

Als senior marketing & IT professional kijkt Pascal terug op ruim 15 jaar ervaring in verschillende rollen: van strategisch expert, project- tot programma manager voor zowel profit als non-profit organisaties. Een professional met grote impact, zowel in de resultaten van zijn werk als zijn presentatievaardigheden, waarmee hij organisaties echt in beweging weet te zetten. Pascal zijn expertises zijn High Performance Organisaties, Marketing, ICT & Business Innovation.

Pascal heeft een achtergrond in Bedrijfskundige Informatica (2008) en studeerde met verve af bij de Nederlandse Defensie Academie tijdens een complex organisatie verandertraject. In 2011 won hij 25.000 euro als veelbelovend talent bij de Avans+ Carriereboost. Hij koos voor de Master of ICT & Business Innovation, welke hij in 2013 cum laude afronde met een toegepast wetenschappelijk onderzoek naar de invloed van IT en informatiegebruik op het excellent presteren van organisaties.

Presentaties van Pascal zijn creatief, inspirerend en vooral activerend. Met zijn enthousiasme en kleurrijke verschijning gaat hij graag de interactie aan met de deelnemers. Zijn verhaal past hij voor maximaal rendement altijd aan op uw organisatie, thema of uitdaging. Naast gastspreker is Pascal te boeken als dagvoorzitter of presentator.

Geïnteresseerd om Pascal te boeken als gastspreker, dagvoorzitter of presentator? Neem contact op.

Ik heb met Pascal samengewerkt bij het ontwikkelen en uitvoeren van een businessgame. Mede door zijn enorme enthousiasme en vakinhoudelijke kennis hebben we een zeer inhoudelijk maar ook activerende dag kunnen ontwikkelen. Niet alleen in de voorbereiding en ontwikkeling maar ook in zijn rol als dagvoorzitter/gamemaster nam hij de deelnemers mee in zijn enthousiasme en wist hij ze optimaal te motiveren.

 

Pascal denkt niet alleen mee, maar zorgt ervoor dat ideeën ook daadwerkelijk worden gerealiseerd en uitgevoerd. Hij durft daarin initiatief te nemen en doet dat met grote overtuiging. Inmiddels is de businessgame herhaalt voor alle 1600 medewerkers, waardoor een veel grotere groep deze beleving heeft mogen ervaren.

Sander Stevens, Managing Director Talmundo


In juni 2014  organiseerden wij,  CPM-Nederland, een bureau voor persoonlijke en organisatieontwikkeling, een VIP-sessie voor onze relaties.  Het onderwerp HPO, High Performance Organisations, stond centraal. Wij nodigden Pascal Timmermans uit als een van de sprekers rond dit thema.  Het  publiek bestond uit  managers, directieleden en  HR business partners. Zij waren veelal niet of weinig bekend met  de  HPO-materie.

 

Pascal bleek in staat om  in een beperkte tijd een goed inzicht te bieden in de ins and outs van HPO. Hij heeft een  enthousiasmerende, bevlogen manier van presenteren en bovendien veel verstand van zaken.  Theoretische diepgang en  aansprekende voorbeelden uit de dagelijkse praktijk wisselden elkaar af, waardoor zijn verhaal alle toehoorders bleef boeien. Zijn bijdrage aan onze VIP-sessie werd door de bezoekers met een hoge score gewaardeerd.
Marion Neefe, Managing Director CPM-HRM


Pascal is een bevlogen spreker die in korte tijd het HPO-gedachtengoed toelicht. Daarbij geeft hij uitgebreid inzicht in de essentiële succesfactoren van HPO en licht toe welke factoren ondersteunend zijn aan de succesfactoren of (slechts) hygiënefactoren zijn. Deze laatsten hebben geen (directe) invloed op de duurzame excellente prestatie van het bedrijf. Pascal geeft inzicht in de uitdagingen die op je pad komen en geeft concreet aan waar je aandacht voor moet hebben om HPO te worden. Dit doet hij aan de hand van zijn onderzoeksresultaten en tal van praktijkvoorbeelden.
Ewoud Vogels, Manager PinkRoccade Healthcare


Pascal did a lecture on social media and practical knowledge management at Avans Hogeschool in june 2010. Students and Lecturers that attended enjoyed his lecture in which he combines business, social media and creativity in a very modern way. Pascal is a great speaker and we would love to see him again in the future.
Sebastiaan Mooij,  Avans Hogeschool

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share This